שנת 2020 תיזכר בענף המסעדנות כשנת המשלוחים וה-AWAY TAKE. משבר הקורונה, שהשאיר מיליוני ישראלים בבית ומנע מאלפי מסעדות לארח סועדים, גרם לעלייה חדה בתחום זה. כפועל יוצא, הצורך ברכישת אריזות טייק אווי למסעדות גבר באופן משמעותי. הינכם בעלי מסעדה ורוצים להתאים את עצמכם למצב החדש? מייד תכירו את כל אריזות הטייק אווי שקיימות בשוק וגם את הכוכבת החדשה של התחום.
אריזות טייק אווי – מה שהיה ומה שעכשיו
לאורך עשרות שנים, אריזות טייק אווי למסעדות היו מבוססות בעיקר על קרטון ופלסטיק. כולם הכירו את החסרונות הבולטים של האריזות הללו – יכולת מוגבלת מאוד להתמודד עם משקלי אוכל גדולים ועם טמפרטורות קיצוניות (נטייה ברורה להיקרע ולהתקמט), לצד הזיהום הנוראי שהן היו גורמות לכדור הארץ. אך אלו היו האפשרויות היחידות וכולנו התפשרנו על כך.
אלא שבימינו המציאות שונה, וטוב שכך. כיום ניתן למצוא אריזות טייק אווי שעשויות גם מחומרים אחרים ובמיוחד מקנה סוכר – חומר טבעי, מתכלה וקשיח, ממנו ניתן לייצר אריזות נאות ונוחות. הראשון לומר תודה על השינוי הוא כדור הארץ, שכעת נהנה ממוצר "ירוק" אשר מתכלה במהירות ולא מזהם את האדמה והמים של כולנו. אבל לא רק כדור הארץ נהנה מהשינוי. אריזות הטייק אווי החדשות נוחות לאחיזה, מגיעות בקשת רחבה של גדלים, עיצובים וסגנונות, הן אינן רגישות לטמפרטורה גבוהה (עמידות עד 160 מעלות!), ומעניקות חווית אוכל / שתייה טובה הרבה יותר.
אריזות טייק אווי למסעדות – גם המחיר מחייך
תרשו לנו לנחש שאם אתם צרכני טייק אווי ממסעדות אתם מחייכים בסיפוק כעת, אבל אם אתם בעלי מסעדה או חברת קייטרינג, אתם ב"כוננות ספיגה" לקראת שמיעת מחיר האריזות. אז תרשו לנו להדהים אתכם. אריזות הטייק אווי החדשות ממש לא יגרמו לכם להגדיל את התקציב, שכן הן עולות בערך כמו האריזות הישנות. איך זה יכול להיות שמחירו של מוצר טוב יותר באופן משמעותי לא גבוה יותר? הסיבה פשוטה – קנה סוכר הוא חומר זמין בטבע, נגיש ושהפקת אריזות ממנו היא תהליך פשוט ולא יקר באופן יחסי.
אגב, אריזות טייק אווי למסעדות הן רק חלק מתעשיית הכלים החד פעמיים ה"ירוקים" שנכנסה לחיינו באהבה. יש שם כל מה שצריך לארוחה טובה, והכל – באיכות גבוהה ובזיל הזול. צלחות וכוסות מבמבוק, מגשים ותבניות מדקל, קונוסים מנייר ואפילו סכו"ם מעוצב. אז למה אתם מחכים? השתדרגו במחיר מוזל!